Vinterdrakt

Dette er Paelas sin Vinterdrakt, og denne har jeg strikket til min vakre niese! Det er viktig å fylle på med litt blått i småjenters garderober, og denne blåfargen synes jeg er kjempefin (dessuten kler snuppa mørkeblått veldig godt)! Drakten har nydelig fiskebeinsmønster som var både morsomt og lett å strikke, og med tre dekorative knapper i skrittet, og en ekstra fin knapp i nakken, kan dette plagget brukes både i barnehagen og på fest! Denne er også relativt kjapp å strikke, et stort pluss i en hektisk hverdag.

Pinner: Rundpinner nr. 4,5 og 5, strømpepinner nr. 4,5 og 5. 
Garn: Cotinga fra Dale Garn 
Farge: Marine 5472
Garnmengde: 200 gram (str. 18-24 mnd)
Tilbehør: Fire knapper  og snor elller silkebånd til livet

Oppskriften står i boka "Barnestrikk fra Paelas".


Fiskebeinsmønsteret er utrolig flott, og supert for en som meg, som helst liker å strikke mønster med én farge!


En ekstra fin knapp i nakken måtte til! 

Siden jeg har Strikkelise og kan trylle frem flere meter bånd på en halvtime, la jeg ved bånd i flere farger da drakten ble pakket inn. Det kan være greit å bytte ut båndet med f.eks. farge på strømpebuksa, eller rett og slett fordi man vil variere. Drakta er enda litt for stor, men jeg gleder meg til å se tantegullet i den når hun har vokst litt til! 

-Therese

#strikk #strikking #sisterknit #paelas #cotinga #dalegarn #vinterdrakt #ullergull #ull #strikkedilla

3 kommentarer

Iselin Renée

23.01.2017 kl.11:32

Så fin :)

Victoria Larsen

23.01.2017 kl.12:07

Såå utrolig fin! :)

Sunniva Skaug

12.02.2017 kl.20:30

Så søtt plagg :)

Skriv en ny kommentar

sisterknit

sisterknit

36, Lørenskog

Vi er to søstre som elsker å strikke! Vi har tidligere blogget hver for oss, men en vakker augustkveld i 2016 foreslo Kristine at to blogger burde bli til én, og dette ble starten på Sisterknit. Her kommer vi til å legge ut bilder og beskrivelser av strikkeprosjektene våre, og dele oppskrifter vi selv har laget. Litt om oss: Therese: Mamma til en jente på 9 og en gutt på 1 år, som begge har en god garderobe med strikkeplagg. Liker best å strikke i merinoull, men også glad i å strikke i bomull. Strikker litt løst, og må derfor ofte gå en halv pinne for å få strikkefastheten til å stemme. Er veldig nøye, og teller alltid over mange ganger for å være helt sikker på at alt blir riktig. Periodehekler, og heller ikke fremmed for bruk av symaskin i ny og ne. Kristine: Mamma til en jente på snart 1 år. Aller mest glad i å strikke og hekle småplagg, men dette er ikke noe hinder for at større prosjekter stadig havner på pinnene. Strikker litt stramt, og må ofte gå opp en halv pinne for å få strikkefastheten til å stemme. Liker godt å designe mønstre selv, gleder meg til å dele disse på bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits