Winter Playsuit #2

Selv om det bare er høst, er vi godt i gang med å bruke den nye favorittdrakta.....

Pinner: Rundpinne 3 og 3,5 og strømpepinne 3 og 3,5
Garn: Drops Baby Merino
Garnmengde: 150 gram til str. 2-3 år
Farge: Mørk grå (mix 20)
Knapper: 6
Designet er laget av Ministrikk, og oppskriften kan kjøpes på Ravelry (jeg kjøpte min der) eller på Ministrikks hjemmeside. 

Dette plagget har jeg strikket tidligere (se innlegg HER), men ettersom minstemann har vokst ut av favorittplagget og vinteren nærmer seg, var det med stor glede jeg la opp en ny drakt på pinnene. Også denne gangen valgte jeg å lage ermene i full lengde, et valg jeg er godt fornøyd med. Garnet er litt tynnere enn det jeg brukte til den forrige drakten, så denne er ikke fullt så varm. Det passer fint, for nå har eieren et aktivitetsnivå som er mye høyere enn for et halvt år siden. Det stabbes, klatres og utforskes til den store gullmedaljen om dagen, så tynnere ullplagg er perfekt til innendørs bruk. 

Å få stripene under ermene til å stemme perfekt med stripene på bolen gikk som en lek denne gangen, til tross for at jeg fortsatt finner oppskriften litt utilstrekkelig i forklaringen enkelte steder.

Drakta går raskt å strikke, og jeg anbefaler alle strikkere å prøve seg på denne! 

-Therese

#strikk #strikkedilla #merino #ull #drops #winter #playsuit #knit #knitting #strikking #sisterknit

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sisterknit

sisterknit

35, Lørenskog

Vi er to søstre som elsker å strikke! Vi har tidligere blogget hver for oss, men en vakker augustkveld i 2016 foreslo Kristine at to blogger burde bli til én, og dette ble starten på Sisterknit. Her kommer vi til å legge ut bilder og beskrivelser av strikkeprosjektene våre, og dele oppskrifter vi selv har laget. Litt om oss: Therese: Mamma til en jente på 9 og en gutt på 1 år, som begge har en god garderobe med strikkeplagg. Liker best å strikke i merinoull, men også glad i å strikke i bomull. Strikker litt løst, og må derfor ofte gå en halv pinne for å få strikkefastheten til å stemme. Er veldig nøye, og teller alltid over mange ganger for å være helt sikker på at alt blir riktig. Periodehekler, og heller ikke fremmed for bruk av symaskin i ny og ne. Kristine: Mamma til en jente på snart 1 år. Aller mest glad i å strikke og hekle småplagg, men dette er ikke noe hinder for at større prosjekter stadig havner på pinnene. Strikker litt stramt, og må ofte gå opp en halv pinne for å få strikkefastheten til å stemme. Liker godt å designe mønstre selv, gleder meg til å dele disse på bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits